Solfilm Stockholm

Ett snyggt skydd mot värme i bilen

Solfilm

Solfilm bil

Precis som bland solskyddsfilmer för fastigheter har utvecklingen gått starkt framåt även när det kommer till solfilmer för bilar och andra fordon. Det finns många varianter utöver de klassiska ”svarta” eller mörklila rutorna. I vårt utbud har vi ett stort antal olika toningsgrader så att du får en film som är så mörk som du vill ha den. Vissa föredrar att ha ett starkt insynsskydd i sin bil och andra vill mest att det ska bli aningen mörkare.

Suverän värmeisolering

Filmerna ger en hög grad av värmeisolering. Det är en stor fördel att ha en bil med solfilm installerad under varma dagar. När man parkerar mitt i solen blir bilen kokhet bara efter en kort stund utan solskydd. Även under en resas gång kan det bli riktigt varmt i bilen. Särskilt barn och husdjur brukar lida av detta och det är heller inte så nyttigt att köra omkring med luftkonditioneringen på högsta effekt. Det är uttorkande och många blir lätt förkylda av den stora temperaturskillnaden. Det är istället bättre att installera solfilm så att man stoppar värmen innan den kommit in i fordonet. När du inte behöver ha luftkonditioneringen på med lika hög effekt sparar du dessutom bränsle.

Vi har många års erfarenhet av montage av solfilm så hos oss får du ett garanterat snyggt och jämnt resultat med film av bra kvalitet och vi lämnar dessutom 5 års garanti på både montage och material.

bil

 

 

 

Specialisten på solfilm i Stockholm, med lång erfarenhet och ett högkvalitativt sortiment.