Solfilm Stockholm

Ett snyggt skydd mot värme i bilen

Övriga tjänster

Bilvård

Vi kan se till att din bil blir snygg och välskött. Oavsett om din bil behöver en utvändig handtvätt eller en fullödig sanering så kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder såväl bilvård för enskilda tillfällen som hela och återkommande serviceprogram.

Handtvätt och rekonditionering

Kontinuerlig tvätt av bilen är det bästa sättet att öka dess livslängd. Genom regelbunden tvätt hålls bilen fri från rost och fläckar och det blir dessutom enklare att upptäcka och åtgärda problem redan på ett tidigt stadium. Då och då bör man också genomföra en hel rekond, en riktigt grundlig rengöring såväl inne i bilen som utanpå, som gör att bilen känns som ny igen. Stor eller liten rekond – du väljer själv vad du tycker att just din bil behöver.

bil

Lackskador, vaxning och lackskydd

Vi erbjuder även lackering och kan hjälpa till med att reparera lackskador med maskinpolering för enklare skador och lackkorrigering för djupare repor och skador. När dessa skador är åtgärdade kan vi även lägga på olika sorters lackskydd eller vax.

Billackering

Vi lackerar även bilar med stor hantverksskicklighet och erfarenhet. Vi erbjuder såväl punktlackering som hellackering. Punktlackering är ett utmärkt sätt att reparera mindre skador och går att utföra på såväl plast- och plåtdetaljer.

Däckverkstad

Vi kan hjälpa dig att lacka skadade fälgar och utföra övrig däckservice. Vi monterar, balanser och skiftar även hjul. Vi kan även förvara dina sommar- eller vinterdäck på vårt däckhotell om du har ont om utrymme i garaget. Det är enkelt att boka en plats i vårt digitala system.

Vi tar hand om din bil med stort engagemang.