Solfilm Stockholm

Mer än 20 år i branschen

Solfilm

Solfilm fastighet

Idag finns det solfilmer som är väldigt ljusa och knappt märks när de har installerats på rutorna. De ger en fantastiskt bra värmereduktion på runt 60% utan att rummen blir märkbart mörkare. Energikostnaden sänks i lokalen tack vare att man inte behöver använda luftkonditionering i samma grad. Filmerna bidrar också till att man slipper den hetta som man annars kan känna direkt vid stora fönster då värmen stoppas redan innan den har kommit in genom glaset. Genom att glaset isoleras sänks även uppvärmningskostnaderna på vintern eftersom värmeutsläppet via rutorna minskar.

Många som arbetar på kontor störs av att datorskärmen bländas när de sitter vid ett fönster. Vi har solfilm som löser den typen av problem och som ger ännu högre värmereduktion än de ljusare filmerna.

solfilm på fastighet

Den som har stora fönster i sitt hem eller fönster som ligger i sydlig riktning vet att det kan bli väldigt varmt i de rummen. När solen skiner rakt in kan också textilier, möbler och andra föremål bli blekta i solen. För att skydda din interiör kan du också använda dig av solfilm. Det gör att du kan komma hem till en bostad som inte är lika stekande varm, även om du inte har någon luftkonditionering eller fläkt.

Du slipper också att grannar eller förbipasserande ute på gatan tittar rakt in i ditt hem. Du kommer att se ut precis som vanligt, men solskyddsfilmerna gör att ljuset utanför reflekteras som i en spegel. Det ger dig en ökad känsla av privatliv, även om din bostad skulle ligga vid en väg där många passerar förbi utanför.

Hör av dig till oss så ger vi en kostnadsfri offert och rådgivning kring vad vi tror skulle passa i din lokal eller ditt hem. Vi ser till att du får en produkt som passar just dig och din verksamhet.

Solfilm bil

Precis som bland solskyddsfilmer för fastigheter har utvecklingen gått starkt framåt även när det kommer till solfilmer för bilar och andra fordon. Det finns många varianter utöver de klassiska ”svarta” eller mörklila rutorna. I vårt utbud har vi ett stort antal olika toningsgrader så att du får en film som är så mörk som du vill ha den. Vissa föredrar att ha ett starkt insynsskydd i sin bil och andra vill mest att det ska bli aningen mörkare.

Filmerna ger en hög grad av värmeisolering. Det är en stor fördel att ha en bil med solfilm installerad på varma dagar. När man parkerar mitt i solen blir bilen kokhet bara efter en kort stund utan solskydd. Även under en resas gång kan det bli riktigt varmt i bilen. Särskilt barn och husdjur brukar lida av detta och det är heller inte så nyttigt att köra omkring med luftkonditioneringen på högsta effekt. Det är uttorkande och många blir lätt förkylda av den stora temperaturskillnaden. Det är istället bättre att installera solfilm så att man stoppar värmen innan den kommit in i fordonet. När du inte behöver ha luftkonditioneringen på med lika hög effekt sparar du dessutom bränsle.

Vi har många års erfarenhet av montage av solfilm så hos oss får du ett garanterat snygg och jämnt resultat, film av bra kvalitet och vi lämnar dessutom 5 års garanti på både montage och material.

Specialisten på solfilm i Stockholm, med lång erfarenhet och ett högkvalitativt sortiment.