Solfilm Stockholm

Mer än 20 år i branschen

Övriga produkter

Vi producerar text- och dekormaterial till bilar, skyltar och butiksfönster. Det går att få olika typer av glasdekor utförd exempelvis i frostad plastfilm, film med mönster eller heltäckande film i valfri färg. Det kan ge både en profilering till företaget och insynsskydd samtidigt.

Vi trycker på självhäftande vinyl som skärs ut i det format ni behöver. Självhäftande film är praktisk eftersom den lätt går att få loss senare. Metoden fungerar med vatten och statisk elektricitet som gör att filmen fastnar mot glaset. Det är en perfekt lösning exempelvis i butiker där man vill ha olika dekor för att uppmärksamma en REA-kampanj eller annat erbjudande. Skyltningen blir stor och tydlig och går lätt att ta bort när kampanjen väl är slut. Självklart är resultatet också hållbart om man vill använda metoden för den ordinarie butiksdekoren.

Bildekor är ett annat område som vi är specialister på. Du kan få allt från en enkel logga till striping eller helt byta färg på din bil med hjälp av folie. Det går lätt att applicera filmen och du kan välja mellan olika metoder för att få ett bestående resultat eller för att lätt kunna ta bort filmen efter att en kampanj är slut.

Skyltar för din verksamhet kan vi producera i plexiglas, PVC och aluminium. Vi kan göra utformningar med spotlights  och profillådor med invändig belysning. Hör av dig till oss med dina önskemål så tar vi fram en lösning som passar ditt behov.

Vi erbjuder olika typer av säkerhetsfilm för både fönsterrutor i byggnader och i bilar. Filmerna motverkar både inbrott – så kallad ”smash & grab” när någon tar sig in genom att slå sönder en ruta – och att någon skär sig om en ruta skulle spricka. Vi använder oss av ett material som heter polykarbonat vilket är en plast som är seg och slagtålig. Den splittras inte utan håller ihop rutan, även om någon skulle slå ett hårt föremål rakt mot glaset.

Vi erbjuder även skräddarsydd text och dekormaterial, samt skyltar och säkerhetsfilm.